"Międzypokoleniowe warsztaty kulinarne" - przygotowanie produktów oraz utworzenie kącika zielarskiego.
Dzięki takiej formie spotkania wszyscy uczestnicy w różnym wieku zaczynając od dzieci, rodziców oraz dziadków łącząc swoje doświadczenia miały okazję przygotować zdrowe, ekologiczne dania. Mogli przede wszystkim wymienić się swoimi przepisami, radami, które będą przekazywane z pokolenia na pokolenie. Warsztaty miały na celu wzmocnienie relacji i więzi międzypokoleniowej, poznanie smaku zdrowego, ekologicznego jedzenia oraz wypromowanie produktów lokalnych.
![](1.jpg)
![](2.jpg)
![](3.jpg)
![](4.jpg)
![](5.jpg)
![](6.jpg)
![](7.jpg)
![](8.jpg)
![](9.jpg)
![](10.jpg)
![](11.jpg)
![](12.jpg)
![](13.jpg)
![](14.jpg)
![](15.jpg)
![](16.jpg) |